Vaša korpa
Vaša korpa je prazna!
Korpa

Promocije

Kompanija Venera Stitch d.o.o. je osnovana sa ciljem da zadovolji potrebe za proizvodnjom i brendiranjem reklamnih i promotivnih materijala.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji uspevamo da ispunimo sve Vaše zahteve i da konačnim proizvodima steknemo Vaše maksimalno priznanje i zadovoljstvo.

Svi dobro znamo da je svakoj kompaniji potrebna jedna dobro izgrađena reklama.

Mi možemo da Vam pomogne u tome, jer Vam nudimo efikasna reklamna rešenja od dizajna do izrade. Trudimo se da saslušamo svakog našeg klijenta, fleksibilni smo što se tiče izrade zadatog posla i rokova.

Ako Vam je važno da sa vremena na vreme ojačate odnose sa vašim klijentima i partnerima ili samo želite da steknete nove, onda je preporučljivo obradovati ih sa sitnim poklonom. Ovo je jedan od najefikasnijih marketinških sredstava, pri čemu se stvaraju pozitivni doživljaji što u velikoj meri doprinosi uspehu firme.

Obradujte svoje zaposlene, klijente ili partnere poklonima sa jedinstvenim dizajnom. Reklamirajte svoju kompaniju sa hemijskih olovkama, privescima, magnetima, upaljačima, vinskim kutijama ili stikerima na kojima se nalaze specijalno dizajnirani amblemi vaše kompanije. Privezak za ključeve, upaljač sa natpisom ili hemijska olovka nosi Vašu poruku u dugoročnom periodu.

Štampanje ili mašinski vez na majicama pruža savršeno rešenje za fizička lica, ali i za firme, bilo da se radi o marketinškom poduhvatu ili samo o izražavanju jedinstvenosti. Trudimo se da ostvarimo sve Vaše zamisli. Naručite majice ili radna odela sa logoom vaše firme, majice za sportske klubove ili samo svoj jedinstveni poklon.

Potražite nas, zatražite ponudu i ostvarimo dobar partnerski odnos.

Kod nas ne postoji nemogući zadatak samo kreativno rešenje.