Kosár
Az ön kosara üres!
Kosár

Rólunk

A Venera Stich Kft. 2001-ben alakult, a kezdeti fő profil a textilipari termékek gyártása volt. Az évek során rengeteget változtunk, szélesedett a választék, bővült a munkakör. Ügyfeleink visszatérésükkel biztosítanak bennünket arról, hogy munkánk igazán hasznos, létezésünk szükségszerű. A technológiai eljárások előrehaladtával és ügyfeleink megnövekedett igényei miatt ma már – a textilipari termékek előállítása mellett – reklámanyagok gyártásával és márkaépítésével is foglalkozunk. Bővült a kínálat a promóciós termékek megjelenésével és a biztonsági termékek szolgáltatásával.

A cég kisipari műhelyként indult, kezdetben csak gépi hímzéssel foglalkozott. Ez a szolgáltatásunk a mái napig nagy népszerűségnek örvend. Cégek és egyesületek logóit, állami címereket, de akár az Ön által hozott, egyedi tervezésű emblémákat is ráhímezhetjük kitűzőkre, ruhákra, különféle textilekre! Hasonlóképpen a hímzett termékekhez, felvarrók is rendelhetőek, akár egyenruhához, akár egyedi pólókhoz.

A technológiai előrehaladások és ügyfeleink megnövekedett igényei minket is arra ösztönöztek, hogy bővítsünk az elérhető szolgáltatásokat. A gépi hímzés új projekttel egészült ki, amely a lézeres gravírozást és a vágást foglalta magába. Az új termékek megjelenésével a név is változott, a Venera kisipari műhelyből Venera Stich Kft. lett. A lézeres technológia – amely nemrégiben még egy szigorúan őrzött technológiának számított a katonaságnál – óriási fejlődést hozott a cégnek. A lézeres technika használata nem csak a gazdasági területeken fejlődött rendkívül hasznos iparággá, de a textiliparba is beférkőzött. Így kerültünk kapcsolatba mi is a lézeres gravírozással. Lézeres gravírozással lehetőség mutatkozott a különféle eszközök márkanévvel történő ellátására is. Cégünk legújabb kínálata, hogy természetes fa anyagra is gravírozunk. A lézersugár pontos munkájának köszönhetően tökéletes promóciós anyagok készíthetők vállalkozása számára.

A Venera Stich Kft. a cég alapításától kezdve arra törekedett, hogy kedvező áron, magas minőségű termékekkel szolgálja ügyfeleit. Máig ezek munkánk elsődleges szempontjai!

2008-ban újabb változás következett a cég életében. A lézeres és hímzési gépek termelési anyagainak importálása is kezdetét vette. 2012-ben pedig az oldószeres nyomtatással újabb termékek kerülhettek kínálatunkba! A különböző emblémákra, pólókra és munkaruhákra való nyomtatás nagy népszerűségnek örvend. A cég ezzel az előrelépéssel kiemelkedő helyre került a konkurens cégek körében. 2014-ben már az UV-nyomtatás technológiája is elért bennünket, így megnyílt a lehetőség a lemezekre és reklámanyagokra való nyomtatására, amely újra rengeteg ügyfelet vonzott be. Az újdonságok olyan termékek díszítésének, feliratozásának lehetőségét kínálja, mint a kulcstartók, öngyújtók, bögrék, vagy golyóstollak – tökéletes promóciós anyagok.

Az állandó újítások és a magas minőség megtartása a rengeteg új, és természetesen a meglévő ügyfelek teljes körű bizalmát eredményezte. Elsődleges célunk ügyfeleink elégedettsége.

Irodalom: